Inspiratie

Wat heeft groepsaccommodatie 't Boshuys u allemaal te bieden? Om u mee te nemen in onze gedachten en u te inspireren hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Met een warme jas aan, de sjaal om en de schoenen stevig vastgebonden heerlijk een boswandeling maken met elkaar.
  • Een frisse neus gehaald, de natuur opgesnoven, dan kan de open haard aan. Heerlijk genieten van een warme chocomelk voor de knapperende haard.
  • De lange tafel met ruime hoekbank biedt genoeg plek voor iedereen om dat uitgebreide, maar spannende gezelschapsspel nou toch eens te gaan spelen. Daag elkaar uit, lach met elkaar, laat de mobiele telefoon lekker onaangeroerd en doe een 'traditioneel' spel.
  • Ook buiten groepsaccommodatie 't Boshuys valt er genoeg te beleven. Bezoek het Brinkdorp Den Ham, ga winkelen in het hart van Vroomshoop of doe de toeristische stad Ommen aan. Alle plaatsen zijn qua afstand ook heel goed te bereiken op de fiets.
  • Viert u uw feest in Partycentrum de Zandstuve? U kunt uw gasten die wat verder af wonen ook een overnachtingsmogelijkheid aanbieden. Niemand hoeft dee BOB te zijn en er kan gefeest worden tot in de late, gezellige uurtjes. De volgende ochtend kan er door Partycentrum de Zandstuve een heerlijk Twents ontbijt worden geserveerd. 
  • De zakelijke klant is ook bij ons in goede handen. Nieuwe ideën opdoen, uw koers samen uitzetten, elkaar inspireren, buiten de kaders denken in een bosrijke omgeving, het kan allemaal. Veelal duren deze sessies meerdere dagen. In groepsaccommodatie 't Boshuys kunt u overnachten met ieder zijn of haar eigen privacy en toch samen.

Wij begeleiden u tijdens de organisatie van uw weekend of vergadering en nemen uw taken graag uit handen. Staat uw gedachte er niet bij? Neem vrijblijvend contact op.

Een impressie

De foto's in onze fotogalerij geven u een goede indruk van onze sfeervolle groepsaccommodatie...

FOTO-IMPRESSIE

Omgeving

De groepsaccommodatie ligt in een landelijke omgeving naast het Zandstuvebos nabij Brinkdorp Den Ham...

FOTO-IMPRESSIE

Beschikbaarheid

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

BESCHIKBAARHEID OPTIE / OFFERTE

Contactgegevens

Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham
Telefoon +31 (0)546 671650
info@hetboshuys.eu